Je kan bij Dol op Dragen verschillende soorten consulten boeken:

Basis consult (ong. 90 minuten) 40 euro
Tijdens een basis consult krijg je informatie over dragen en leer je één bepaalde knooptechniek. We nemen de tijd om eerst te oefenen met een speciale draagpop en dan met je eigen kindje. Na het basis consult kun je je kindje zelfstandig en met een comfortabel gevoel in de draagdoek knopen.

Kort consult (30-45 minuten) 25 euro
Een kort consult is handig wanneer je al wat ervaring hebt met dragen maar bijvoorbeeld een bepaalde knoop wil verbeteren. Ook kan je in een kort consult uitgebreide informatie krijgen over verschillende dragers en doeken en passen welke voor jou het meest geschikt is.

Duo consult (90-120 minuten) 60 euro
Het is ook mogelijk om samen met je partner/vriendin/zus/etc een duo-consult te doen. Je leert hierbij allebei dezelfde knooptechniek. We nemen de tijd om eerst te oefenen met een draagpop en dan met jullie kindje(s). Na het duo-consult kunnen jullie je kindjes zelfstandig en met een comfortabel gevoel in de draagdoek knopen.

Staat er geen passend consult bij? Bel/mail me voor de mogelijkheden!

Handig om te weten!
• Voorafgaand aan het consult, vraag ik je een intakeformulier in te vullen zodat het consult zo goed mogelijk bij je wensen aansluit.
• Afhankelijk van de leeftijd van je kindje kan het fijn zijn om tijdens het consult iemand aanwezig te hebben die op je kindje let. Zo heb je zelf alle rust en aandacht om te oefenen met de draagpop voordat je met je kindje gaat oefenen.
• Een consult kan plaatsvinden bij Dol op Dragen of bij je thuis. Afhankelijk van de afstand vraag ik dan een kleine reiskostenvergoeding.
• Ik heb doeken/dragers die je tijdens het consult kan gebruiken. Uiteraard kan je ook je eigen doek gebruiken als je die een hebt.
• Een draagconsult is ook een mooi kraamcadeautje!