Mijn naam is Aagje van der Aa, ik ben mama van een dochtertje van 3,5 jaar en een zoontje van 11 maanden.
Toen ik na de geboorte van mijn dochter hoorde over ergonomisch dragen en alle voordelen daarvan, heb ik een draagconsult gevolgd. Het leek me heerlijk om mijn hele kleine meisje knus bij me te dragen, maar zo’n lange lap stof leek me toch wel erg ingewikkeld. Al snel bleek dat helemaal niet zo moeilijk te zijn en heeft mijn dochter uren in de draagdoek vertoeft. Het ‘draagvirus’ was toegeslagen en al snel kwamen er nog heel veel verschillende knooptechnieken en doeken & dragers bij. Na de geboorte van mijn zoontje werd me nogmaals duidelijk hoe praktisch dragen kan zijn als je ook al een actieve peuter hebt rondrennen waar je ook je handen vrij voor wil hebben ;-).
Omdat ik zelf heb ervaren (en nog steeds ervaar) hoe heerlijk het is om je kindje bij je te dragen, besloot ik de opleiding tot Draagconsulent te volgen bij het Instituut voor Hechting. Sinds oktober 2015 ben ik gecertificeerd draagconsulent en ben ik met “Dol op Dragen” gestart.

Dol op Dragen is aangesloten bij:

logo-instituut-voor-hechting-1
Instituut voor Hechting